top of page
Sök
  • Skribentens bildTea Room Kullaberg

December! Nu är det jul igen!

Uppdaterat: 6 dec. 2021


Så har ett helt år gått på Örestrand. I december 2020 bakade jag de första bullarna och Lussekatterna och sålde tillsammans med presentkort. Det var inte så många som kom, men några var nyfikna och önskade mig välkommen. Inte hade jag en aning då om vad som skulle komma! Det kommer att ta tid att smälta detta, att gå från att baka hemma till att vinna en utmärkelse som bästa veganstället i Helsingborg-Höganäs, helt otippat!

Men jag sa från början att jag bara skulle vara på Örestrand ett år och så blir det. Jag kommer att hålla utkik efter en något mindre lokal, där jag kan baka och servera afternoon tea.


November bjöd på Fars dag och julmarknad tillsammans med Strandbadens Byaföreningen. Det var riktigt roligt och vi hade 500 besökare på 3 timmar! Huset var fullt av gäster och precis så som jag önskat att det skulle vara från början, men covid-19 har ju satt stopp för det mesta, så jag är tacksam över att vi åtminstone kunde göra detta!


När jag skriver detta, den 30 november, har jag tre helger + tre mellandagar kvar och visst känns det vemodigt, men samtidigt väldigt skönt att sluta på topp. jag har redan nu många bokningar, så jag är säker på att det kommer att bli riktigt roligt! Vi kör självklart jultema på både Afternoon Tea och Smørrebrød!


I mellandagarna (28-29-30 december) kommer jag att sälja ut en del av det som inte kommer att följa med till min lagerlokal (bland annat fläktar, vattenkokare, kaffekokare, förkläde och t-shirts), håll utkik på Facebook och instagram!


54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page