top of page
Sök
  • Skribentens bildTea Room Kullaberg

Nu liknar det ett tea room!

Efter mycket arbete har den klassiska restaurangen på Örestrand, som namngett byn den ligger i, Strandbanden, förvandlats till ett tea room. Det fattas fortfarande lite tavlor på väggarna och porslinet är inte uppackat, men i stort är det så som jag tänkt mig.


Den kommande veckan kommer jag att baka och lära känna min nya kompis ugnen! Så snart presentkorten landat från tryckeriet så kommer jag att öppna upp för försäljning av dem, och lite nybakat! Håll koll här, på facebook, instagram eller prenumerera på mailinglistan så får du besked så snart jag går ut med det!


Would you like an adventure now, or should we have tea first?

- Peter Pan


41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page