top of page
Sök
  • Skribentens bildTea Room Kullaberg

Och vad händer nu då?

Vilken helg vi hade, tack alla som bokade bord för Afternoon Tea eller tittade in för en fika. Det är verkligen roligt att så många familjer väljer att lägga sina stora födelsedagar hos oss. Även om man sitter vid olika bord och det är långt avstånd så är det ändå ett sätt att träffas, på ett säkert sätt. Vi har hiss på utsidan av huset (mot parkeringen) som gör att rullstol inte är något hinder, och det går alldeles utmärkt att köra genom restaurangen och ut på altanen för att fika utomhus om man så önskar . Och på tal om altanen, så blev den ordentligt invigd denna helg! På lördagen bad några om fler plädar, på söndagen bad man om parasoll och glass! Visst är det härligt när sommaren gör sig påmind! Snälla hundar är välkomna så klart, inomhus på "Balkongen" och ute på verandan. Stranden och Kullaleden är populär för många flanörer och vandrare och har man sin hund med sig är det inte mer än rätt att den får följa med in på en skål friskt vatten och kanske en godisbit?!Hotellet och campingen håller på och rustas upp, Beach Room och Beach Camp på Destination Strandbaden öppnar förhoppningsvis redan den kommande helgen. Aktiviteterna sker inomhus och det ska bli så roligt att se vad som händer framöver. Där kommer det även att säljas glass, som vi längtar! Allt vi behöver nu är bara fortsatt fint väder!


Tea Room Kullaberg påverkas inte negativt av att hotellet, campingen och den tidigare kyrkan hyrts ut, tvärtom kommer vi att kunna göra flera roliga saker tillsammans framöver. Många har frågat om bröllop sommaren 2022 och det är helt möjligt att genomföra nu, då det finns en arrendator - och hotellet kommer att vara öppet året runt! Möjligheterna blir oändliga!


Vi kommer att fortsätta som vi gjort nu, från och med juni kommer vi att ha öppet onsdag - söndag. Allt eftersom vaccinationerna ökar och restriktionerna lättar så hoppas vi kunna bjuda på både musik och eftermiddagsdans, men det får vi anledning att återkomma till.Choklad croissant (pain au chocolate)

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page