top of page
Sök
  • Skribentens bildTea Room Kullaberg

Snart är det dags, Tea Room Kullaberg

Uppdaterat: 19 nov. 2020

Jag har länge haft ett annat namn som jag har varit verksam under, Savage Heart. För mig är det ett namn som betyder ofantligt mycket, men det gör ju inte det för alla andra. Att välja ett namn som säger något om produkten brukar vara lite grann av standard, så när jag satt och fyllde in min ansökan om tillstånd till Höganäs kommun så skrev jag tea room och la till Kullaberg.

Jag älskar att sitta och dricka te och njuta av kakor, och jag befinner mig på den vackraste platsen av alla, Kullaberg. Du står för teet och jag bakar kakorna!

Hembageriet blev godkänt och helt plötsligt blev det på riktigt. Provbakningar, och att ta fram ett sortiment som är attraktivt är det roligaste - att ta bilder, räkna på priser och förbereda sociala medier är den andra sidan.
Allt som bakas i Tea Room Kullaberg är veganvänligt, helt växtbaserat och i så stor utsträckning som möjligt används ekologiska och även lokala råvaror. Under hösten kommer mjölet att vara från Labans kvarn i Roma på Gotland. Det är inte nästgårds direkt, men jag var där och fyllde min bil!

Smaker och utbud kommer att växla med årstiderna.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page