top of page
Sök
  • Skribentens bildTea Room Kullaberg

Strandbadens bulletin

TACK för alla glada tillrop - ser verkligen fram emot att välkomna er till Tea Room Kullaberg på Örestrand i Strandbaden!

Igår fredag kom Strandbadens byaförenings tidning ut till samtliga som bor i byn och en massa andra människor med anknytning till Strandbaden fick den digitalt via mail. Äntligen får de många nyfikna som promenerat utanför svar på vad det är som händer i den gamla och fina restaurangen!

Byaföreningen, som varit väldigt nyfikna och stöttande, hade med en stor notis om Tea Room Kullaberg och även ett specialerbjudande på presentkort på Afternoon Tea för 2. För att ni ska ha möjlighet att köpa presentkortet kommer jag att ha öppet några timmar/dagar innan jul. Jag kommer så klart att baka lite till dessa tillfällen, men serveringen kommer inte att vara öppen.


Jag skriver här, på Facebook och på instagram när det är öppet så håll koll! Väljer du att prenumerera så får du ett mail så fort jag uppdaterar något! Självklart blir det många uppdateringar nu i början, men ni får ha tålamod!
61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page