top of page
Sök
  • Skribentens bildTea Room Kullaberg

Tea Room Kullaberg goes POP-UP!

Efter att startat hembageriet mitt under värsta pandemin sedan Spanska sjukan blev det lite antiklimax, hur når man ut till sina nya kunder när man inte kan visa upp sig? Med alla event inställda koncentrerade jag mig på annat. Men så är det ju det där, när en dörr stängs så öppnas en annan - och ibland står den där helt vidöppen utan att man egentligen förstår att man ska kolla innanför. Sagt och gjort, bakom dörren fanns mitt Tea Room. Kanske inte exakt så som jag tänk mig, men med lite fantasi och ny färg på väggarna så såg jag det hela framför mig. Har man väl gått igenom den där öppna dörren så är det svårt att stänga den igen. En del människor kan det där, jag kan det inte. Och där är jag nu. Tea Room Kullaberg goes POP-UP! Skulle man kunna säga, med ett hyreskontrakt på ett år ska jag göra mitt bästa för att skapa en mysig plats för afternoon tea och fika. Restaurangen är stor så det finns massor av utrymme för att kunna hålla avstånd. Självklart kan man komma in och handla för att ta med sig hem också. Det ska bli så roligt att visa upp det nya!! Håll koll här och på instragram för nyheter!


37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page