top of page
Sök
  • Skribentens bildTea Room Kullaberg

Vilken fantastisk helg!

Den gångna helgen har varit helt fantastisk, så många roliga och trevliga människor och hundar vi har mött! Ett helt magiskt vinterväder med lätt snöfall och blänkande Öresund lämnade nog ingen oberörd.


Vi serverade Afternoon tea till höger och vänster! En gäst skrev efteråt att det kändes som att vara i England - det går inte att få bättre betyg! Tack! Den stora kylmontern fylldes äntligen med godsaker - bland annat biskvier, tryfflar, cupcakes och så klart den stora hallon- och chokladtårtan. De miljövänliga pappmuggarna med lock hann också komma så vi skickade ut både te och kaffe med bullar i snövädret till alla som njöt längs Skåneleden - eller kanske hade vandrat klart och skulle åka hemåt.


Vi tog beslut på stående fot att även välkomna hundar - vi har fem bord på på "balkongen" där de gärna få vara tillsammans med sina människor. Vi rekommenderar att man går in genom dörren på havssidan för att slippa gå igenom restaurangen.


Boka bord om ni vill vara säker på att få en plats när ni kommer!


Var rädda om er - ta hand om varandra!

Vi ses till helgen!


PS! Om ni har några böcker hemma som ni läst ut och inte vill behålla - låt någon annan läsa dem genom att sätta dem i vår bokhylla. Kanske hittar du själv något som du vill läsa där!

≈
Mintchokladtryfflar

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page